Het laatste nieuws vindt u onder de knop NIEUWS / ACTUEEL of op Twitter!

Informatieblad 3. ZONDAG  26 okt. en 2 nov. 2014 Jaargang 41, week 44 en 45

Beste mensen,

Hierbij even een bericht van de Armenië Stichting. Mijn gezondheid liet het niet toe om dit jaar af te reizen naar Armenië. Dit wil niet zeggen dat het werk voor de stichting niet is door gegaan. Gelukkig hebben wij een prima bestuur die veel werk verricht. Daarom konden wij de mensen van de Stichting uit Neuenhaus ook vragen om onze zaken in Armenië waar te nemen. Dit hebben zij dan ook van harte voor ons gedaan. Om hun verslag, dat 8 pagina’s omvat, mee te sturen lijkt mij teveel van het goede. Toch wil ik u graag via deze weg laten weten dat zij voor ons de kinderen bezocht hebben en natuurlijk het geld hebben overhandigd. Tevens hebben zij het ziekenfonds voor ons ondersteund. Uit dit ziekenfonds werden het afgelopen jaar veel kinderen en hun familieleden medisch geholpen. Ook het landbouwproject mocht op ondersteuning rekenen. Vartan Gricoriyan vroeg ons om geld voor het repareren van de kassen. Afgelopen voorjaar waren veel kassen vernield door storm en regen. Gelukkig hebben wij hem kunnen helpen zodat zij deze kunnen repareren. Tevens hebben zij geld gebracht naar het bejaardenhuis. Zij hadden warme kleding nodig voor de komende winter. Ook hebben enkele parochianen sokken gebreid etc. Deze zijn op de goede plekken terecht gekomen. Via deze weg wil ik de mensen van de Stichting uit Neuenhaus heel hartelijk bedanken voor hun geweldige hulp. Maar ook u die de Armenië Stichting een warm hart toedraagt heel hartelijk dank namens al die mensen in Armenië die met uw hulp de winter door kunnen komen. Maar ook hartelijk dank aan het bestuur van de Armenië Stichting. Met een vriendelijke groet namens bestuur van de Armenië Stichting, Pastor José Boomkamp

Ps. Wanneer u een gift over wilt maken aan de Armenië Stichting dan kunt u dit doen door een bedrag over te maken naar banknr. NL 70 RABO 0151455953 t.n.v Stichting Armenië Hulp

Zaterdag 25 oktober collecte Vluchtelingenwerk!!

Zaterdag 25 oktober 19.30 uur Eucharistieviering (Week v.d. diaconie) m.m.v. het Herenkoor.

Voorganger: Pastoor Nijland.

Jaarg.: Marcel Nijhuis.

Int.: Herman Booijink en Gerard Vrerink, overl.fam.leden Veer en Booijink.

Zondag 26 oktober 11.30 uur gaan het Dames- en Herenkoor met zang de viering helpen verzorgen in de Martinuskerk te Arnhem!

Voorganger: Vicaris Pauw.

 

Woensdag 29 oktober 09.00 uur Eucharistieviering in de aula.

Voorganger: Pastoor Nijland.

Zondag 2 november 09.00 uur Eucharistieviering Allerzielen m.m.v. het Dames- en Herenkoor.

Voorganger: Pastor Huisman.

Jaarg.: Gerard Kempers (M’veen), Johannes Nijhuis, Gerard Meijer, o.o. Kamphuis-Franke, Marie Nordemeule-Kreuwel, Marie a/d Stegge-Koertshuis, Everhardus Antonius Oude Luttikhuis, Frans Bolscher, o.o. Oude Luttikhuis-Oude Voshaar. Int.: Antoon en Anneke Lansink-Nieuwe Weme, Gerard Weersink, Zr. Maria Wenneger, Annie Weersink-Meijer, o.o. Lohuis-Rolefes en Gezina Kroeze, overl.fam.leden Ensink, overl.fam.leden Nordemeule, o.o. Booyink-Hesselink, Sien Braakhuis-Hesselink, Bernard en Aleida Engbers-Eidhof, Eef Oude Luttikhuis, Jan Oude Vrielink, o.o. Wigger-Booijink, overl.fam.leden Wenneger, Manny Sanderink-Weernink, Riet Kamphuis-Krakers, Hendrik en Riek Leussink-Braakhuis, overl.fam.leden Evers, o.o. Teikotte-Kuiper en Jan Teikotte, Hendrik en Aleida Paalhaar-Horst, Harrie en overl.fam.leden Teikotte-Benerink, Herman Nijhuis, Jan en Annie Nijhuis-Boerrigter, Jan en Annie Meen-Hesselink, o.o. Bos-Oude Geerdink, Toon en Fien Blankenvoort-Hamer, Hein en Marie Schurink-Vrerink, Thijs Veer, Toon en Marie Oude Luttikhuis, o.o. Boerrigter-Nijhuis, overl.fam.leden Groothuis-Veelers, o.o. Leus-Mensink, o.o. Weersink-Slaathuis, Bernard Pegge, Jan Steggink (M’veen), Gerard en Truus Kamphuis-Boswerger, Gerard en Truus Meijer-Scholten Linde, Dionne Meijer-Boswerger, Ben en overl.fam.leden Hansté-Leferink, Arnold ten Dam, Johannes Albertus Kempers, Santje en Toon Pegge-Kempers, Annie Kempers-Lansink, Lidy Teders en Gerard Oude Vrielink, o.o. Hesselink-Blankenvoort, Hidde Schutte, Gerard en Marie Lummen-Oude Vrielink, Maria Geuchies Lummen, Gerard Bouhuis en zoon Herman, Henk Vrerink, Gerard Kempers, Rikie Oude Luttikhuis-Nijhuis, Lien Boksebeld-Oude Vrielink, Gert Mulstege, overl.fam.leden Groothuis en Mulstege, overl.fam.leden Weersink-Schutte, Rutger Hamse, o.o. Braakhuis-Olde Klieverik, o.o. Stevelink-Lansink, Johan Hulsmeijers, Herman Hemmer, Annie Oude Geerdink-Bekhuis, Hendrik en Marie Hesselink-Bekhuis, Jan en Truus Ensink-Borggreve, Herman Booijink (Kemper), o.o. Booijink-Heerink en zoon Jan, Frans en Marie a/d Stegge-Koertshuis, Henk a/d Stegge, Gesina Johanna a/d Stegge, overl.fam.leden Evers, o.o. ten Berge-a/d Stegge, o.o. ter Heijne-v/d Koelen, Zr. Francisca en Betsie Veldscholten-ter Heijne, o.o. Bolscher-Heesink, Henk, Huub en Lies Bolscher, o.o. Dijkers-Hansté, Jan en o.o. Alberink, Gerard en overl.fam.leden Nijhuis-Tijink, Gerard Michorius, Jan en o.o. Alberink, Jan Reekers, Gerard en Truus Boerrigter-Vleerbos, o.o. Maathuis-Peters en zoon Jan, Jan Hulskotte, Gerard en Marie Booijink-Hulskotte, Jan en Annie Blankenvoort-Eppink, o.o. Steggink-Kamphuis, Jan Wenneger, overl.leden v/d K.B.O., overl.fam.leden v/d Aa-Aalberink, Jan Schulten en Ine Borghuis, o.o. Kempers-Masselink, Jan Kempers, Gerard Kempers, Frans, Gijs en Hein Reinerink, overl.fam.leden Reinerink, Gerhard Lenferink, o.o. Kempers-Steffens, Marcel Nijhuis, Jan en Leis Fleerkotte-Niemeijer, Alfons Veer, Bernard Veer, Jos Bolscher en Frans en Mien Bolscher-Veelers.

Woensdag 5 november 09.00 uur Eucharistieviering in de aula.

Voorganger: Pastoor Nijland.

Bijz. int.: uit dankbaarheid.

Woensdag 5 november 10.00 uur zingt het Dameskoor op het Meulenbeld te Almelo.

Zaterdag 8 november 19.30 uur Eucharistieviering m.m.v. het Herenkoor.

Voorganger: Pastor Oude Vrielink.

Jaarg.: Annie Meen-Hesselink, Gerhard Lenferink. Int.: Antoon en Anneke Lansink-Nieuwe Weme, Annie Weersink-Meijer, Jan Hulskotte, Johan Groothuis, Dionne Meijer-Boswerger, Jan Schulten.

KOREN

Zo. 2 nov. 09.00 uur: Dames- en Herenkoor.

Za. 8 nov. 19.30 uur: Herenkoor.

LECTOREN

Zo. 2 nov. 09.00 uur: Johan Steggink.

Za. 8 nov. 19.30 uur: Nicole Scholten Linde.

MISDIENAARS

Zo. 2 nov. 09.00 uur: Fidés Bekhuis en Carmen Droste.

Za. 8 nov. 19.30 uur: Famke Booijink en Jan Bekhuis.

COLLECTANTEN

Zo. 2 nov. 09.00 uur: Gerard Braakhuis, Harrie Kemna, Jan Veldhuis.

Za. 8 nov. 19.30 uur: Gerard v/d Aa, Gerard Alberink, Harrie Pegge.

KOSTERS

Zo. 2 nov. 09.00 uur: Ine Bos.

Za. 8 nov. 19.30 uur: Johan Steggink.

SPREEKUUR

Di. 9-11 uur: Annie Schepers.

COLLECTES

Plaatsengeld 11 okt.   €       42,80      Eigen kerk 11 okt. €     39,07

Plaatsengeld 19 okt.   €       41,35      Eigen kerk 19 okt. €     64,60

KERKSCHOONMAAK

Dinsdag 28 oktober vanaf 08.30 uur zal de kerk worden schoongemaakt door de wijk van de Mander. De contactpersoon voor deze wijk is Ria Kemna, tel. nr. 680294.

 ALLERZIELEN 2014.

Net als voorgaande jaren met allerzielen wordt u in de gelegenheid gesteld om een graflicht te kopen achterin de kerk en deze kosten € 1,00 per stuk. Er staat een mandje waarin u het geld kunt deponeren. Na afloop van de requiemviering gaat de Pastor, koster en misdienaars naar het kerkhof om daar alle graven te zegenen. Voor iedereen die dat wil kan dan meegaan en daar het graflicht plaatsen bij uw dierbare(n). Achterin de kerk is er gelegenheid om de kaarsen eerst aan te steken.

COMMUNIE THUIS

Parochianen die om welke reden dan ook niet meer in staat zijn de vieringen in de kerk bij te wonen wordt de gelegenheid geboden om thuis de communie te ontvangen. Voor het ontvangen van de communie thuis kunt u contact opnemen met koster Jan Veldhuis

(tel. 680561 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) Om de twee weken wordt op de vrijdagochtend de communie aan huis gebracht.

KBO Vasse

De volgende bijeenkomst is op donderdag 13 november a.s. bij Café Bolscher. Aanvang is om 14.00 uur.

Deze middag hebben we 2 themaonderwerpen:

  1. Presentatie over Kenia      door André Voshaar

Vandaag neemt André Voshaar jullie mee naar de bevolking van de "Loita Maasai" in Kenia. André doet dit aan de hand van foto's, die hij op zijn reizen door Kenia heeft gemaakt. Daarbij vertelt hij ook over de projecten, die zijn broer Jan in de afgelopen jaren daar heeft gerealiseerd. En wat deze projecten natuurlijk voor de mensen daar betekent hebben en nog altijd betekenen. Door het plotselinge overlijden van Jan Voshaar vorige week heeft deze middag toch wel een bijzondere impact.

  1. Informatie door Rabobank Noord Twente over veilig bankieren Hier komen de volgende onderwerpen aan de orde:

-Volmacht

-EO rekening (welke financiële zaken preventief regelen)

-Geld opnemen bij de bank (zonder pincode)

-Ouderenmishandeling (financieel)

-Mobiele adviseur

Het lijkt dus een uitermate interessante middag te worden, die U zeker niet mag missen. Om eens kennis te maken met de KBO in Vasse, zijn ook niet-leden van de KBO Vasse natuurlijk van harte welkom. Naast  het organiseren van bijeenkomsten en soms een excursie doet de KBO nog meer. Met name de lokale belangenbehartiging van de KBO Vasse ( naast de landelijke belangenbehartiging door de UnieKBO) zal belangrijk worden nu er vanaf 2015 veel taken worden overgeheveld van het Rijk naar de gemeenten. Vooral zal het belangrijk zijn om dan de knelpunten te signaleren en ook om deze aan te kaarten bij bv. de Seniorenraad, de WMO raad, de gemeenteraad of misschien direct de gemeenteraad of college. Of … misschien ook wel bij de pers.

Hoe meer leden de KBO Vasse heeft, hoe sterker we staan.

Sam’s Kledinginzameling

De najaarsinzameling in Vasse heeft 400 kg kleding opgebracht. Wij danken u hartelijk voor uw inzet. Sam’s kledingactie voor Mensen in Nood levert al 45 jaar een bijdrage aan het werk van Cordaid Mensen in Nood. De opbrengst van de ingezamelde kleding van dit najaar wordt gedoneerd voor een project binnen India. Binnen dit project worden voor mensen(de kastelozen(Dalit) en tribale groepen) die ergste getroffen worden bij overstromingen of bij zware stormen, evacuatiecentra gebouwd zodat zij kunnen overleven. Kijk voor meer informatie over Sam’s Kledingactie en de gesteunde projecten op www.samskledingactie.nl Nogmaals hartelijk dank voor uw inzet en we hopen voor de volgende inzamelingsactie weer op u te kunnen rekenen.                                                       M.O.V. Werkgroep Vasse.

Uitnodiging jaarvergadering CV de Spekscheeters

Op donderdag 30 oktober aanstaande wordt bij Café-restaurant Bolscher de algemene jaarvergadering gehouden van Carnavalsvereniging de Spekscheeters. De vergadering zal om 21:00 uur beginnen.  Via deze weg willen we alle leden uitnodigen hierbij aanwezig te zijn. Punten voor de vergadering kunnen per e-mail worden doorgegeven aan de vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Toneelvereniging Vasse met “Zilveruitjes en augurken” op de planken

Toneelvereniging Vasse brengt een klucht in drie bedrijven op de planken. Net als voorgaande jaren wordt ook nu weer een schitterend, dolkomisch toneelstuk opgevoerd, dat is geschreven door D.J. Eggengoor. Het is een klucht in drie bedrijven met de titel: “Zilveruitjes en augurken” en wordt geregisseerd door Frans van der Aa. De plaatselijke toneelclub is al enkele maanden drukdoende om het stuk in te studeren. Dit alles natuurlijk in onvervalst Twents dialect. Korte inhoud: Trui Alebes ziet het wel zitten bij landbouwer-weduwnaar Zwanepoel, voor wie zij het huishouden doet. Maar Zwanepoel heeft het veel te druk met zijn camping, de popgroepen in de kantine en het zwembad. Dat zwembad vindt Trui maar een poel des verderf en ze ziet met argusogen al dat wufte gedoe maar aan. Trui is als een furie als zij bemerkt dat Zwanepoel zeer vriendschappelijke betrekkingen onderhoudt met een jeugdige kampeerster Adele Piët, door lastertongen genoemd als Piet met de puntjes. Trui vermoedt wat tussen die twee en schakelt zijn zus met haar man in om “de waarheid” te ontdekken. Ze breken in, in de caravan van Adele en vinden er potjes met zilveruitjes en augurken. Zie je wel, had Trui het niet gedacht. Adele snoept uitjes en augurken en de roddel ligt voor de hand. Adele verwacht dus een kind! Is dat wel zo!! Of vallen ze zelf in de kuil die ze voor een ander hadden gespit. Mina, de zus van Trui, wordt zelfs “verkocht” aan een oliesjeik die op de camping staat. Een kostelijke scene in elkaar gezet door het negotiemannetje Salomon. Door het gekonkel dreigt zelf haar huwelijk stuk te lopen, want haar sul van een man bloeit helemaal weer op bij het zien van buurvrouw Hermien Kweldons.

Al met al een te gek stuk, met veel problemen en de meest absurde situaties, dat dit alles tot vermakelijke taferelen leidt mag wel duidelijk zijn. De eerste uitvoering is vrijdag 21 november a.s. die tevens is bestemd voor K.B.O. leden, zij kunnen zich opgeven bij Fons Nijhuis, tel.: 850758. Voor het zal er plaats zijn voor in de zaal. De overige 65+ kunnen kaarten bestellen bij de Familie Borggreve. De overige voorstellingen zijn zaterdag 22 november, vrijdag 28 november en zaterdag 29 november. Alle voorstellingen beginnen om 20:00 uur in zaal Tante Sien te Vasse. Kaarten met plaatsbespreking zijn vanaf zaterdag 8 november verkrijgbaar bij de Familie Borggreve, Booyinksstraat 19 te Vasse, Tel.: 0541-680582. Zolang de voorraad strekt zijn er ook kaarten aan de zaal te koop.

De Toneelvereniging Vasse.

Activiteitenkalender Vasse

NOVEMBER 2014

01             Allerheiligen

02             Allerzielen

05             Dorpshuiskamer in het Eschhoes

10-12-14  Kijktraining (Volleybalvereniging)

13             Ledenmiddag (KBO)

15             Elfde van de elfde in zaal Bolscher (Spekscheeters)

17 – 21     Uienverkoop (Handbal)

19             Dorpshuiskamer in het Eschhoes, aansluitend open eettafel

19             Ledenavond (KPOV)

21             Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien; ook voor

                 ouderen (Toneelvereniging)

21 – 23     Weekendkamp van de Scouts (Scouting)

22             Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien (Toneel-

                 vereniging)

23             Intocht Sinterklaas in Vasse (Ondernemersvereniging)

28             Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien (Toneel-vereniging)

29             Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien (Toneel-vereniging)

DECEMBER 2014

01             Sint bij CMB niv. 1 – 2 (Volleybalvereniging)

03             Dorpshuiskamer in het Eschhoes, aansluitend open eettafel

12             KERST-bingo (SV Vasse)

13             Kerstbakjesactie (Volleybalvereniging)

13             Jeugdsoos van 19.30 – 22.30 uur; zie de app en Facebook

17             Dorpshuiskamer

17             Kerstavond (KPOV)

18             Kerstviering (KBO)         

20             Oliebollentoernooi ’s morgens voor alle CMV-jeugd en

                 ’s middags             voor meisjes C en B (Volleybalvereniging)

26             Midwinterfutsaltournooi (SV Vasse)

31             Oliebollenactie (Scouting)

Dag van de mantelzorg Steunpunt mantelzorg Tubbergen

In de gemeente Tubbergen worden rondom de Dag van de Mantelzorg 2 activiteiten, een boswandeling en een gezellige avond, voor de mantelzorgers georganiseerd. Iedereen die een mantelzorger kent en haar graag extra aandacht of een leuke activiteit wil bieden: meldt deze dan aan. Thema: allemaal verhalen:

Mantelzorgers hebben verhalen, veel verhalen waar niet altijd een luisterend oor voor is. Tijdens de activiteiten komen mantelzorgers andere mantelzorgers tegen die hetzelfde verhaal hebben, herkennen en erkennen doet iemand goed. Voor wie:                                                                                                                                                               Voor alle mantelzorgers uit de gemeente Tubbergen zijn eractiviteiten op Zaterdag 8 november en dinsdagavond 11 november 2014. Mantelzorgers zijn mensen die zorg bieden aan hun kind, ouder, partner, broer, zus, buur, vriend of kennis, met een (chronisch) ziekte, verstandelijke of lichamelijke beperking of psychische problematiek. De mantelzorger denkt vaak niet aan zich zelf, waardoor zij overbelast kunnen raken. Een mantelzorger kan daarom zelf af en toe ook een steun in de rug gebruiken. Het is ook goed om ook aandacht te hebben voor kinderen die voor hun broertjes of zusjes zorgen, of volwassenen die hun partners of ouders verzorgen, omdat zij vaak ook zorg hebben. Men herkent zichzelf niet als mantelzorger.” Het is toch je partner” en als blijkt dat je kind een verstandelijke of lichamelijke beperking heeft,   of chronisch ziek wordt: “Je zorgt toch gewoon voor je kind”, wordt er verbaasd opgemerkt als ze horen dat ook zij mantelzorger zijn. Toni Maathuis van het Steunpunt Mantelzorg Tubbergen weet als geen ander dat het belangrijk is om deze mensen eens extra aandacht te geven en op een onbezorgde, ontspannende manier te laten genieten van een gezellige activiteit met ander mantelzorgers. Ze gaan ontspannen weer naar huis en geven aan dat ze even een aantal uren niet aan de thuissituatie gedacht hebben. Hoe de aanmelder in relatie staat met de mantelzorger doet er niet toe. Deelname aan de activiteit is geheel gratis. Aanmelden: Kent (herkent) u een mantelzorger, meldt u deze dan aan voor eind oktober 2014 per telefoon nr. 085-7731720 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bent u zelf mantelzorg dan mag u zich natuurlijk ook aanmelden.

Oktobermaand – Rozenkransmaand

Oproep tot gebed voor de eerbiediging van het leven van iedere mens en vrede, veiligheid en vrijheid voor alle mensen

Aan de priesters, diakens, religieuzen, pastoraal werk(st)ers en alle gelovigen in het Aartsbisdom Utrecht Utrecht, 30 september 2014

Broeders en zusters,

Vanouds is de maand oktober de tijd waarin bijzondere aandacht geschonken wordt aan het bidden van de rozenkrans. Door dit kostbare gebed overwegen wij het leven, sterven en verrijzen van onze Heer Jezus Christus en daarmee verbonden het leven en de tenhemelopneming van Maria, onze hemelse moeder en zuster in het geloof. Bij dezen roep ik u allen op om in de nu komende oktobermaand in onze parochies, instellingen en communiteiten de rozenkrans te bidden voor de eerbiediging van het menselijk leven en vrede, veiligheid en vrijheid voor alle mensen. Immers, de situatie in onze wereld wordt steeds spannender. Een grote tragedie speelt zich af, met name in het Midden-Oosten. Vele medechristenen en andere minderheden, alsook moslims, leven in grote angst. Zij worden in hun voortbestaan ernstig bedreigd of zijn gedwongen op de vlucht te slaan. Velen die niet (meer) kunnen vluchten, worden vermoord. Mensen zijn wanhopig. Onze regering en die van andere landen staan voor moeilijke beslissingen die vergaande consequenties kunnen hebben. In deze oktobermaand wil ik u daarom oproepen om persoonlijk en met anderen de rozenkrans te bidden, op voorspraak van de H. Maagd Maria, Koningin van de vrede; met als bijzondere intentie dat alle mensen eens in vrede, veiligheid en vrijheid mogen leven. En dat allen die nu in grote angst en onzekerheid leven Gods bijstand mogen ontvangen, en zo ook regeringsleiders bij het nemen van hun verantwoordelijkheid. Hierbij kunnen de volgende intenties genoemd worden bij de afzonderlijke tientjes van de rozenkrans:

1.    Voor de eerbiediging van het leven van iedere mens.

2.    Voor vrede, veiligheid en vrijheid voor alle mensen.

3.    Voor allen die leven in grote angst en voor hen die op de vlucht    

       zijn.

4.    Voor onze medechristenen en alle minderheden die worden

       onderdrukt of vervolgd.

5.    Voor regeringsleiders en allen die in onze wereld een zware

       verantwoordelijkheid dragen.

Ik ben u dankbaar als wij ons zo in gebed kunnen verenigen. Maria zal als onze voorspreekster met ons meebidden tot God, van wie alle ontferming en vrede komt. In Christo,

         + Willem Jacobus kardinaal Eijk,

Aartsbisschop van Utrecht

UIT HET PROGRAMMA AANBOD 2014-2015

VAN DE H. PANCRATIUS PAROCHIE

Geloven nu; van 40 tot…? De werkgroep ‘Geloven nu; van 40 tot…’ verzorgt elk seizoen een aantal boeiende lezingen rond actuele religieuze en/of godsdienstige activiteiten, Bijbelverhalen, mensen die een rol in de Bijbelverhalen spelen, verschillende godsdiensten en religies, sacramenten, normen en waarden, kortom een breed aanbod voor een ieder die wel eens iets meer wil weten over een bepaald onderwerp en daar eventueel ook over in gesprek wil gaan met andere belangstellenden. Kennis van zaken is niet nodig, wel graag een dosis nieuwsgierigheid en belangstelling. De werkgroep nodigt inleiders uit die kundig zijn betreffende het thema van de lezing. De ervaring heeft ons geleerd dat het zeer boeiende bijeenkomsten zijn. Op 13 november a.s. pater Ben Stopel uitgenodigd als inleider. Hij zal foto’s en korte filmpjes vertonen die betrekking hebben op het thema: “Geloven en Kerk zijn in Zuid Soedan”. Belangstellenden voor deze bijeenkomst zijn van harte welkom op:

Datum:           Donderdag 13-11-2014

Thema:          Geloven en Kerk zijn in Zuid Soedan

Inleider:         Pater Ben Stopel

Tijd:               09.30 uur – 11.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur –

onder het genot van een kop koffie c.q. thee)

Kosten:          € 2,50 per bijeenkomst (incl. koffie/thee)

Plaats:            Parochiecentrum, Grotestraat 64 te Tubbergen

Informatie:    Mevr. S.Bekhuis         tel. 0546 - 621768

Mevr. I.Wekking       tel. 0546 – 433809

PAROCHIECENTRUM

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.hpancratius.nl/ (daarna klikken op locatie, etc.)

Bereikbaar via parochiecentrum op nr. 680201 of

mobiel nr. 06-5137 7652.

Rabobanknr. IBANNR. is NL75RABO0153203803

t.n.v. Parochie Vasse.

Misintentie      € 7,50  /   Jaargedachtenis     € 10,--

Opgave van misintenties is mogelijk via email of telefonisch op

nr. 680879 (Annie Schepers) Persoonlijk aanvragen kan ook op dinsdagmorgen vanaf 9.00 uur tot 11.00 uur tijdens het spreekuur.

De aanvraag vieringen wordt verzorgd door Mirjam Eidhof,

tel. 680403 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Centraal secretariaat H. Pancratius parochie

Grotestraat 64, 7651 CK Tubbergen E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. " href="mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur

Karin Grunder (06-20490726) en Yvonne Kroeze (06-20433286)

Colofon pastores

G.J. Nijland, priester, pastoor

Grotestraat 64, 7651 CK Tubbergen. Tel.: 0546-622196

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

H. Nguyen Ngoc Linh, priester

Ootmarsumsestraat 496, 7603 NN Almelo. Tel.: 0546-873936

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mw. A.J.M.T. Boomkamp, pastoraal werker

Gravenlandweg 39, 7675 TB Bruinehaar. Tel. 0546-681072

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mw. J.A.M. Meupelenberg, pastoraal werker

Werkadres: Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren.

Telefoon: 0546-631216, b.g.g. 0546-492231

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

P.P.H.J.M. Timmermans, pastoraal werker

Werkadres: Ootmarsumseweg 176, 7665 SE Albergen.

Telefoon: 06-20428594

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

G.B.M. Wiggers, pastoraal werker (tijdelijk dienstverband)

Werkadres: Ootmarsumseweg 176, 7665 SE Albergen.

Telefoon: 06-36561228

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WEEKWACHT

'Voor dringende pastorale hulp in geval van geestelijke bijstand, ziekte en bij overlijden belt u met het nummer 06-20430155'

TELEFONISCHE HULPDIENST

De Hulpdienst is bereikbaar op alle uren/dagen van de week en is door haar anonimiteit laagdrempelig. Het nummer van de telefonische hulpdienst is: 06-30513746.

WEEKENDDIENSTEN ARTSEN

Centrale Huisartsen Post Almelo (CHPA)

C.H.P.A., tel. 088-5880588 (17.00 uur tot 8.00 uur)

Zilvermeeuw 1 te Almelo.

Huisartsenpost Oldenzaal tel. 088-5551122

Prins Bernardstraat 17 te Oldenzaal.( 17.00 tot 8.00 uur)

WEEKENDDIENSTEN VERLOSKUNDIGEN

25/26 okt. C. Westland, 1/2 nov. J. Tiehuis, tel. 0546-621340 b.g.g. 074-2508686 amb.dienst.

Wijkgebouw Zorgaccent Vasse, Denekamperweg 185A,

Voor verpleging en verzorging bij u thuis in Vasse e.o.

Inloopuur elke maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op tel.nr. 06-55698606.

Tevens beschikt ons gebouw over een prikpost, reguliere bloedafnames en trombosedienst elke woensdagochtend, van 7.30 tot 8.30 uur.

Buurtzorg Geesteren e.o. (ook Vasse)

Voor alle verpleging en verzorging thuis.

24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer  06-51447847.

Thuiszorg TMZ

Thuiszorg TMZ 24 uur per dag zorg. Heeft u zorg nodig,

‘Vertrouw op uw wijkzuster’. Bel: 06-24647169

KOPY PAROCHIEBLAD

Di. t/m 11.00 uur parochiecentrum

Di. t/m 18.00 uur Silvia Grootelaar, Hooidijk 52, tel. 680407

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locaties


 

Alblog
Flelog
Gstlog
Lgvlog
Marlog
Rtmlog
Tublog
Vaslog
Vzvlog

 


Copyright © 2014