Het laatste nieuws vindt u onder de knop NIEUWS / ACTUEEL of op Twitter!

Informatieblad 3. ZONDAG 28 sept. en 5 oktober 2014 Jaargang 41, week 40 en 41

DANK U WEL…

 

Zondag 17 augustus j.l. mocht ik met familie, collega’s, vrienden, bestuur en veel mede-gelovigen van de St. Pancratiusparochie mijn 50-jarig priesterjubileum op een bijzondere feestelijke wijze vieren.

 

Heel intens werd toen het samen kerk-zijn beleefd. Nog hoor ik in ontmoetingen op overtreffende manier daarover spreken: ‘wat was dat mooi!’  Inderdaad, heel mooi, onze dank naar God en naar elkaar diep religieus beleefd. Heel veel mensen hebben zich op een uitmuntende manier daarvoor ingezet. Het is wat gevaarlijk om dan namen te gaan noemen. Toch wil ik er enkele noemen.

 

Vooreerst het parochiebestuur. Hoewel ik met emeritaat ben en daardoor niet meer opgenomen ben in het pastorale team, nam het bestuur het initiatief om aan dit jubileum aandacht te schenken en niet zo zuinig. De uitnodigingen en de grote receptie werden door het bestuur verzorgd en bekostigd. Pastoor Nijland stond hier helemaal achter en zijn welkomstwoord in de Eucharistieviering heeft mij en vele mensen goed gedaan. Het St. Pancratiusbasiliekkoor onder eminente leiding van Jeroen Hulshof heeft bijzonder bijgedragen aan een feestelijke viering, die alom veel lofprijzingen heeft gekregen.

 

Dagblad Tubentia/Twentsche Courant sprak in haar verslag over een koor in topvorm. De pastores Nijland, Linh, Skiba en pater Stopel wil ik hartelijk bedanken voor het mee voorgaan. Ook dank aan de vier acolieten en de koster die als waardige dienaars hun assistentie verleenden. Eer komt ook toe aan de parochianen, die de misboekjes samengesteld en afgedrukt hebben. Maar vooral komt dank toe aan de vele mede-gelovigen, die meegevierd hebben en hun persoonlijke gelukwensen in het Oale Roadhoes hebben aangeboden.  Ook de warme toespraken van Ria Paus, voorzitter van het bestuur en burgemeester Mervyn Stegers van Tubbergen hebben met mij velen goed gedaan. De gekregen pinguïn blijft daaraan herinneren.

 

Ook mijn familie en vele aanwezigen en vrienden uit mijn vorige parochies hebben volop genoten en spreken met veel waardering over dit jubileum. Oprechte dank ook aan heel veel lieve mensen, die mij gefeliciteerd hebben via brief, kaart of andere attentie wil ik hartelijk bedanken. Het is voor mij bijna onbegonnen werk om persoonlijk mijn dank hiervoor over te brengen. Ik mag vertrouwen op uw begrip in deze. De ontvangen giften, totaal € 10.000,-- heb ik overhandigd aan pater Ben Stopel, die hiermee ondersteuning wil geven aan de vele vluchtelingen in Zuid Soedan, zijn jarenlange missiegebied. Hij is hiervoor bijzonder dankbaar en ik ben blij dat zijn mensen daar een beetje hebben mogen delen in de vreugde en dankbaarheid van mijn priesterjubileum. 20 Juli, de wijdingsdag is met de bewoners van De Eeshof en naaste familie gevierd. Ook hieraan bewaar ik dierbare herinneringen. Hen heb ik via eigen info-bulletin bedankt.

 

Ik zou schromelijk tekort schieten wanneer ik mijn dank naar God, Maria, de Kerk, die ik tot op heden nog steeds mag dienen, niet zou noemen. Dat is vooral in de feestelijke Eucharistieviering gebeurd.

 

Tenslotte, lieve mensen, wat een voorrecht wanneer je God mag hebben leren kennen, vooral door je  ouders, familie, kerkgemeenschappen en leefwereld om je heen, dichtbij en veraf, al die jaren door. Nogmaals heel veel dank, vrede en alle goeds van God, onze Vader, Zijn Zoon Jezus Christus, die onder ons leeft in de kracht van de H. Geest.                                                   pastor Heuven

 

Zaterdag 27 september 19.30 uur Eucharistieviering (Oogstdankdag) m.m.v. het Dames- en Herenkoor.

 

Voorganger: Pastor Oude Vrielink.

 

Jaarg.:

 

Gerard Ensink, Hennie Steggink.

 

Int.:

 

o.o. Braakhuis-Hesselink.

 

Woensdag 1 oktober 09.00 uur Eucharistieviering in de AULA.

 

Voorganger: Pastoor Nijland.

 

Bijz. int.:

 

uit dankbaarheid.

 

Zondag 5 oktober 09.00 uur Eucharistieviering m.m.v. het Herenkoor.

 

Voorganger: Pastor Huisman.

 

Jaarg.:

 

Herman Nijhuis, Johanna Weersink-Slaathuis, Truus Kamphuis-Boswerger, Bernard Rikhof. Int.: Antoon en Anneke Lansink-Nieuwe Weme, Gerard Weersink, Annie Weersink-Meijer, Zr. Maria Wenneger, o.o. Lohuis-Rolefes en Gezina Kroeze, Eef Oude Luttikhuis, o.o. Wigger-Booijink, Manny Sanderink-Weernink, Hein en Marie Schurink-Vrerink, Gerard en Truus Kamphuis-Boswerger, Gerard Bouhuis en zoon Herman, Lien Boksebeld-Oude Vrielink.

 

Woensdag 8 oktober 09.00 uur Eucharistieviering in de AULA.

 

Voorganger: Pastoor Nijland.

 

Zaterdag 11 oktober 19.30 uur Gezinsviering (Mariaweekend) m.m.v. het Kinderkoor.

 

Voorganger: Pastor Linh.

 

Jaarg.:

 

Anny Reinders-Rikhof.

 

Int.:

 

Antoon en Anneke Lansink-Nieuwe Weme, Annie Weersink-Meijer, Jan Hulskotte, Johan Groothuis, Dionne Meijer-Boswerger, Rikie Oude Luttikhuis-Nijhuis.

 

KOREN

 

Zo. 5 okt. 09.00 uur:  Herenkoor.

 

Za. 11 okt. 19.30 uur: Kinderkoor de Pareltjes.

 

LECTOREN

 

Zo. 5 okt. 09.00 uur:  Wilma Kempers.

 

Za. 11 okt. 19.30 uur: Nicole Scholten Linde.

 

MISDIENAARS

 

Zo.  5 okt. 09.00 uur:  Kirsten en Carmen Droste.

 

Za. 11 okt. 19.30 uur: Jan Bekhuis en Teun Scholten Linde.

 

COLLECTANTEN

 

Zo. 5 okt. 09.00 uur: Jan Veldhuis, Ben Demmer, Gerard Braakhuis.

 

Za. 11 okt. 19.30 uur: Gerard Alberink, Harrie Pegge.

 

KOSTERS

 

Zo. 5 okt. 09.00 uur:  Jan Veldhuis.

 

Za. 11 okt. 19.30 uur: Jan Veldhuis.

 

SPREEKUUR

 

Di. 9-11 uur: Annie Schepers.

 

COLLECTES

 

Plaatsengeld 13 sept. €          39,70 Eigen kerk 13 sept. €         31,01

 

Plaatsengeld 21 sept. €          38,70 Eigen kerk 21 sept. €         32,46

 

KERKSCHOONMAAK

 

Dinsdag 10 november vanaf 08.30 uur

 

zal de kerk worden schoongemaakt door de wijk van de DKW/Voortsweg.  De contactpersoon voor deze wijk is Annie Koopman, tel. nr. 680395.

 

Dames KPOV Vasse naar FOOD CONNECT in Almelo.

 

Op woensdag 15 oktober gaan de leden van de KPOV Vasse naar Food Connect in Almelo. We worden hier om 13.30 uur verwacht en het programma duurt ongeveer 2 uur.  Ontvangst met koffie/thee-daarna presentatie- passie voor eten-rondleiding- proeverij- quiz- film- afsluiting. We vertrekken om 12.45 uur bij de kerk in Vasse. Opgave kan tot 11 oktober bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 680436. Leden die zich al hebben opgegeven tijdens de avond van buurtzorg hoeven zich niet meer te melden. Bij deelname van 30 personen of meer kunnen we ook ’s morgens een rondleiding krijgen. Dames die bij opgave vermeld hebben wel/niet in bezit van auto krijgen persoonlijk bericht.                                       Bestuur KPOV.

 

DORPSHUISKAMER ’t Eschhoes

 

De eerstvolgende Dorpshuiskamer is er weer op woensdag 8 oktober a.s. van 10.00 – 12.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur. Kort kijken we dan terug op de prachtig herfststukjes, die er de vorige keer met begeleiding van Ginette van de Pompoenerie Twente gemaakt zijn.

 

Vandaag kan er zoals altijd weer gewandeld, gebutket of gekaart worden. Of gewoon lekker een kopje koffie drinken.

 

Wat u maar wilt! Aansluitend – 12.15 uur -  is al weer de 4e Open Eettafel … “Oet Ett’n int Eschhoes”.  Aanmelden voor de Open Eettafel kan natuurlijk nog steeds bij Ine of Fons.

 

Zoals gewoonlijk is de Dorpshuiskamer 2-wekelijks, op de woensdagmorgen in de oneven weken geopend van 10.00 - 12.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

 

Bij vragen kunt U altijd bellen naar Ine Bonke (0541 680809) of Fons Nijhuis (0541 850758).

 

KBO Vasse

 

Uitstapje naar de Klompenmakerij Koop

 

Op donderdag 9 oktober a.s. gaan we naar de Klompenmakerij Koop in De Lutte, Lossersestraat 70-72, in De Lutte .

 

Klompen worden in de familie Koop al van oudsher gemaakt. Het begon allemaal omstreeks 1680. Het bedrijf werd door Graet’s Koop opgericht en de klompen werden anno 1902 grotendeels met de hand gemaakt. Op dit moment is klompenmakerij Koop nog steeds een echt familiebedrijf. De klompen worden machinaal gemaakt voor grotere bedrijven, maar kunnen ook nog met de hand worden gemaakt. Dit is echter zeer arbeidsintensief. Na aankomst worden wij ontvangen met koffie of thee en echte Twentse krentenwegge. Daarna volgt een ca. 2 uur durende rondleiding door de klompenmakerij met uitleg van de klompenmaker. Ook kunnen wij toekijken bij het machinaal vervaardigen van een paar klompen stap voor stap (van houtklos tot klomp)

 

Kosten

 

: € 6,50 per persoon.

 

Vertrek

 

met eigen auto’s: 14.00 uur vanaf Café Bolscher.

 

Aanmelden

 

graag bij Fons Nijhuis ( 0541 850 758).

 

Activiteitenkalender Vasse

 

OKTOBER 2014

 

05 S.g.w. voor paarden en pony’s van de Bosruiters Beekzijde

 

(Bosruiters)

 

08 Dorpshuiskamer in het Eschhoes, aansluitend open eettafel

 

15 Ledenavond (KPOV)

 

11 Heitje voor een karweitje (Scouting)

 

22 Dorpshuiskamer in het Eschhoes

 

25 Jeugdsoos

 

NOVEMBER 2014

 

01 Allerheiligen

 

02 Allerzielen

 

05 Dorpshuiskamer in het Eschhoes, aansluitend open eettafel

 

19 Dorpshuiskamer in het Eschhoes

 

19 Ledenavond (KPOV)

 

21 Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien; ook voor ouderen (Toneelvereniging)

 

22 Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien (Toneelver.)

 

23 Intocht Sinterklaas in Vasse (Ondernemersvereniging)

 

28 Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien (Toneelver.)

 

29 Toneelvoorstelling om 20.00 uur bij Tante Sien (Toneelver.)

 

Beste medeparochianen,

 

De Locatieraad heeft  een aantal agendapunten behandeld en wil u als parochiaan hiervan in kennis stellen. Nog dit jaar zal er begonnen worden met het ruimen van 35 graven aan de linkerzijde van ons kerkhof. De rechthebbenden van deze graven hebben te kennen gegeven dat de grafrechten die inmiddels verlopen zijn niet hoeven te worden verlengd. Alle betrokkenen worden nog persoonlijk benaderd door één van de locatieraadleden wanneer het ruimen zal plaatsvinden. Ook kan er dan worden aangegeven of men bepaalde zaken wil behouden. Stephan Groeneveld  zal de werkzaamheden uitvoeren. Op de parochieavond in april jl. is de vraag gesteld of men dezelfde volgorde van begraven wil hanteren zoals nu ook het geval is. Volgens meerdere parochianen is dit mooier voor het aangezicht van ons kerkhof. De Locatieraad kan hier in meegaan en heeft aldus besloten. Vervolgens zal het kerkhof ook met meer groen worden aangekleed. De details worden meegenomen in de volgende Locatieraadvergadering.     

 

Met vriendelijke groet,    De locatieraad.

 

Ps. Vragen m.b.t. grafrechten kunt u richten aan de heer André Lummen, Denekamperweg 118/A, 7661RL, Vasse  tel: 0541-680878

 

UIT HET PROGRAMMA AANBOD 2014-2015

 

VAN DE H. PANCRATIUS PAROCHIE

 

Geloven nu; van 40 tot…?

 

Vorige maand is een nieuw seizoen van het programma aanbod van de H. Pancratius parochie weer van start gegaan.

 

Er worden een aantal boeiende lezingen rond actuele religieuze en/of godsdienstige activiteiten, Bijbelverhalen, mensen die een rol in de Bijbelverhalen spelen, verschillende godsdiensten en religies, sacramenten, normen en waarden,etc. worden behandeld. Kortom een breed aanbod voor een ieder. De werkgroep heeft op 9 oktober a.s. Dominee Marsman uitgenodigd als inleider.

 

Belangstellenden voor deze bijeenkomst zijn van harte welkom op:

 

Datum:

 

Donderdag 09-10-2014

 

Thema:

 

Lezingen van het weekend 11/12 oktober 2014

 

Inleider:

 

Dominee Marsman

 

Tijd

 

: 09.30 uur – 11.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur –

 

onder het genot van een kop koffie c.q. thee)

 

Kosten:

 

€ 2,50 per bijeenkomst (incl. koffie/thee)

 

Plaats:

 

Parochiecentrum, Grotestraat 64 te Tubbergen

 

Informatie:

 

Mevr. S.Bekhuis       tel. 0546 - 621768

 

Mevr. I.Wekking        tel. 0546 – 433809

 

Uitnodiging

 

Zondag 5 oktober 2014, bestaat het dames- en herenkoor te Mariaparochie 90 jaar !

 

Om dit heuglijke feit samen te vieren, nodigen wiju van harte uit voor het bijwonen van de feestelijke

 

Eucharistieviering om 9.00 uur in onze parochiekerk.

 

Voorganger tijdens deze plechtige viering is pastor N. Linh.

 

Gezongen wordt de Missa Brevis van Jacob de Haan.

 

Het jubilerende koor zal deze zeer stemmige mis voor het eerst uitvoeren o.l.v. dirigent Ben Hulshof en organist Henny Olthof.  Gezongen  wordt onder andere:  Psalm 150 van Antoine Oomen, het Ave Verum van E. Elgar en het Ave Maria van W.A. Mozart,

 

alsmede een aantal samenzangliederen en ook enkele zeer bekende Marialiederen. Na afloop van de viering is er een gezellig samenzijn in de kerk en bent u in de gelegenheid om, onder het genot van

 

een kop koffie met krentenwegge, het koor te feliciteren.

 

Graag hopen wij u te ontmoeten op zondag 5 oktober.

 

Bestuur dames- en herenkoor Mariaparochie

 

Een dag om te vieren, om mensen te gedenken,

 

om een stuk geschiedenis op te halen, om God te danken

 

voor wat Hij ín mensen, ónder mensen en

 

dóór mensen, tot stand heeft gebracht

 

Bezinnings/Ontmoetingsdag.

 

Ook dit jaar is er weer een bezinningsdag/ ontmoetingsdag.

 

En wel op 5 november 2014 in het Meulenbelt aan de Vriezeveenseweg 176 te Almelo. Tussen 9.00 uur en 9.30 uur worden alle gasten verwacht en beginnen we met koffie. Daarna om 9.30 uur een H.Mis. Verder is er veel gezelligheid en elkaar ontmoeten.

 

Om 17.30uur is deze dag afgelopen en kan iedereen weer naar huis.

 

Voor vervoer wordt eventueel gezorgd, de kosten zijn € 15,-- p.p.

 

Voor meer informatie en opgave kunt U tot 12 oktober bellen met

 

Agnes ten Berge tel. 680618   en/of    Femie Rikhof tel. 680352.

 

LANDELIJKE MANNENCONFERENTIE 21-23 NOVEMBER 2014 – GEEF JE NU OP!

 

Het thema van de mannenconferentie 2014 is ‘Hart voor de Koning’ (sprekers; Arie de Rover, Gert Hutten en Evert Jan Ouweneel)

 

Als mannen heb je een hart voor iets, voor je werk, voor je hobby, voor je vrouw, kinderen wanneer je die hebt. Maar heb je ook een hart voor de Koning en Zijn rijk? Ben je je bewust van het feit dat de Koning is gekomen en dat Zijn Koninkrijk realiteit is?

 

Wellicht roept dit de gedachte bij je op dat je daar vandaag niet veel van ziet. Als je om je heen kijkt dan is daar strijd, onrecht, verdraaiing en achter een (gemaakte) lach gaat vaak somberheid schuil. Toch is Jezus gekomen om het verlorene te zoeken en te behouden en als we om ons heen kijken en onze ogen open gaan dan zien we niet alleen dood en verderf, maar zien we ook de tekenen van het Koninkrijk dat is en dat komt. Dit weekend willen we ons hart openen voor Hem, want Hij is het die ons hart wil vullen met Gerechtigheid , vrede en vreugde (Rom 14:17) Dat verandert onze kijk op onze wereld en maakt dat we als burgers van het komende Rijk nu al iets kunnen laten zien van onze Koning, die mensen verlost, die barmhartig is, vol ontferming en die het recht lief heeft. Hij nodigt ons uit met: “Kom maar bij Mij, ook al ben je vermoeid en belast, en Ik geef je rust voor je ziel. We bidden je toe dat het weekend je zal bemoedigen en sterken om vanuit die innerlijke rust te leven door Zijn Geest als burgers van het komende Koninkrijk. Van harte welkom.

 

Geef je gauw op, want de plaatsen zijn beperkt! Praktische informatie: zie www.mannenconferentie.nl

 

Beste peuters, kleuters en (groot)ouders,

 

Zondag  26 oktober hebben we weer een viering van  de Peuter/Kleuter Kerk. We vertellen dan een verhaal in beeld en geluid om kleine kinderen op een speelse manier vertrouwd te maken met de Bijbel en de kerk. De viering begint om kwart over 10 in de Dagkapel in Geesteren. Als je tussen de 2 en 6 jaar bent, ben je van harte welkom met je (groot)ouders! Je oudere broers en zusjes mogen natuurlijk ook meekomen. Naast het Bijbelverhaal besteden we aandacht aan bidden en het iets over hebben voor een ander, maar we hopen vooral dat het gezellig wordt voor alle kindjes! De viering duurt ongeveer een half uur waarna we met iedereen nog wat drinken. De laatste viering van 2014 staat gepland op 21 december  en zal om kwart over 10 beginnen in de Dagkapel in Geesteren. Ook voor deze viering zullen jullie een uitnodiging ontvangen via het parochieblad, de nieuwsflitsen van school en de kinderdagverblijven. Voor vragen kunt u contact opnemen met het parochiesecretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dins-, woens- en donderdag 06-20433286 of 06-20490726. Met vriendelijke groet,

 

De werkgroep Peuter/Kleuter Kerk

 

Pastor Timmermans, Manon Frieling, Joke Pegge, Hanneke Langeler

 

Gertia Masselink, Susanne van Bruggen

 

PAROCHIECENTRUM

 

Email:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Website:

 

www.hpancratius.nl/ (daarna klikken op locatie, etc.)

 

Bereikbaar via parochiecentrum op nr. 680201 of

 

mobiel nr. 06-5137 7652.

 

Rabobanknr. IBANNR. is NL75RABO0153203803 

 

t.n.v. Parochie Vasse.

 

Misintentie € 7,50 /    Jaargedachtenis € 10,--

 

Opgave van misintenties is mogelijk via email of telefonisch op

 

nr. 680879 (Annie Schepers) Persoonlijk aanvragen kan ook op dinsdagmorgen vanaf 9.00 uur tot 11.00 uur tijdens het spreekuur.

 

De aanvraag vieringen wordt verzorgd door Mirjam Eidhof,

 

tel. 680403 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Centraal secretariaat H. Pancratius parochie

 

Grotestraat 64, 7651 CK  Tubbergen E-mail:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag van 09.00 uur - 17.00 uur

 

Karin Grunder (06-20490726) en Yvonne Kroeze (06-20433286)

 

Colofon pastores

 

G.J. Nijland, priester, pastoor

 

Grotestraat 64, 7651 CK Tubbergen. Tel.: 0546-622196

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

H. Nguyen Ngoc Linh, priester

 

Ootmarsumsestraat 496,

 

7603 NN Almelo. Tel.: 0546-873936

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mw. A.J.M.T. Boomkamp, pastoraal werker

 

Gravenlandweg 39, 7675 TB Bruinehaar. Tel. 0546-681072

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mw. J.A.M. Meupelenberg, pastoraal werker

 

Beeckesteyn 69, 7608 JH Almelo. Tel. 0546-492231.

 

Werkadres: Vriezenveenseweg 2, 7678 VC  Geesteren.

 

Telefoon: 0546-631216.

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

P.P.H.J.M. Timmermans, pastoraal werker

 

Werkadres: Ootmarsumseweg 176, 7665 SE Albergen.

 

Telefoon: 06-20428594

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

G.B.M. Wiggers, pastoraal werker (tijdelijk dienstverband)

 

Werkadres: Ootmarsumseweg 176, 7665 SE Albergen.

 

Telefoon: 06-36561228

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

WEEKWACHT

 

'Voor dringende pastorale hulp in geval van geestelijke bijstand, ziekte en bij overlijden belt u met het nummer 06-20430155'

 

TELEFONISCHE HULPDIENST

 

De Hulpdienst is bereikbaar op alle uren/dagen van de week en is door haar anonimiteit laagdrempelig. Het nummer van de telefonische hulpdienst is:  06-30513746.

 

WEEKENDDIENSTEN ARTSEN

 

C

 

entrale Huisartsen Post Almelo (CHPA)

 

C.H.P.A., tel. 088-5880588

 

(17.00 uur tot 8.00 uur)

 

Zilvermeeuw 1 te Almelo.

 

Huisartsenpost Oldenzaal tel. 088-5551122

 

Prins Bernardstraat 17 te Oldenzaal.( 17.00 tot 8.00 uur)

 

WEEKENDDIENSTEN VERLOSKUNDIGEN

 

27/28 sept. I. Hoekstra, 4/5 okt. E. Hesselink, tel. 0546-621340 b.g.g. 074-2508686 amb.dienst.

 

Wijkgebouw Zorgaccent Vasse, Denekamperweg 185A,

 

Voor verpleging en verzorging bij u thuis in Vasse e.o.

 

Inloopuur elke maandag t/m vrijdag van 11.00  tot 12.00 uur.

 

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op tel.nr. 06-55698606.

 

Tevens beschikt ons gebouw over een prikpost, reguliere bloedafnames en trombosedienst elke woensdagochtend, van 7.30 tot 8.30 uur.

 

Buurtzorg Geesteren e.o. (ook Vasse)

 

Voor alle verpleging en verzorging thuis.

 

24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer  06-51447847.

 

Thuiszorg TMZ

 

Thuiszorg TMZ 24 uur per dag zorg. Heeft u zorg nodig,

 

‘Vertrouw op uw wijkzuster’. Bel: 06-24647169

 

KOPY PAROCHIEBLAD

 

Di. t/m 11.00 uur parochiecentrum

 

Di. t/m 18.00 uur Silvia Grootelaar, Hooidijk 52, tel. 680407

 

e-mail:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Locaties


 

Alblog
Flelog
Gstlog
Lgvlog
Marlog
Rtmlog
Tublog
Vaslog
Vzvlog

 


Copyright © 2014