Pancratius

Kerkbalans 2017 ingeluid

2017 Inluiden Aktie Kerkbalans 21 januari 2017Pastor Saris van de H. Pancratius parochie en Dominee Marsman van de Protestantse Kerk in Tubbergen hebben samen de klokken van 'hun' kerken geluid, een oecumenische start van de Actie Kerkbalans. Zij waren vergezeld door leden van beide kerken. De eerste klokken werden rond 13.00 uur geluid. Ook andere belangstellenden mochten door het trekken aan het touw de klepel in beweging zetten.

In de Basiliek werd d.m.v. een druk op de knop werd een uur later de actie aangekondigd. Nadien was er voor de aanwezigen een kop koffie en iets lekkers. Dit gaf het thema van de Actie Kerkbalans -" Mijn kerk verbindt" - een extra dimentie!

V.l.n.r. pastor Saris, Johan Steggink en Brigitte Holtschlag (leden van het parochiebestuur)

De kerk is een plek van betekenis.
De actie Kerkbalans in 2017 wordt gehouden van 21 januari t/m 5 februari 2017 - Meer informatie klik hier

Voor meer informatie kunt u zich ook wenden tot uw eigen geloofsgemeenschap.

Of:lees het voorwoord voor de parochiebladen van pastoor Pikkemaat - Klik hier

En: Mijn kerk verbindt - voorwoord pastor Saris - Klik Hier